topheader1

pageHdr1_Senaste

Kurs i kreativ marknadsföring

25 september 2015, 19.33
Ingela Ljung har fått äran att vara kursledare för Starta Eget utbildningen på Nyföretagarcentrum i Katrineholm, med inriktning på...

Välkommen Felicia

22 juni 2015, 14.49
Välkommen är egentligen fel ord, Felicia har arbetstränat i vår verksamhet i 2 år, så det är egentligen bara anställningen som är ny....

pageHdr3_NATETpageHdr2_eventKoordination

Hem Event Eventkoordination Konsultation
Konsultation Skriv ut

Konsultation
Genom vår breda och mångsidiga erfarenhet inom evenemangsplanering, marknadsföring och evenemangsproduktion kan vi erbjuda konsultation mot befintliga och tillfälliga festarrangörer.

En eventkonsult är bra för er som bedriver festlokal, restaurang eller hotell som känner att ni behöver lyfta era event till nya höjder som ger kunderna mersmak och skapar snackisar.
Med vårt breda kontaktnät och många års erfarerhet kan vi hjälpa er till de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna för just ert event.

Vi har även flera års erfarenhet av att projektleda drogfria event för och av ungdomar. Tillsammans med ungdomarna har vi byggt en festival från noll, med en otroligt snäv budget har vi ändå lockat en publik på 6000 nyktra besökare.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap, av tips och trix, av tabbar och succér! 
 


 


Copyright © Ingela Ljung Event & Media
Email: kontakta@ingelaljungevent.se
Webb: www.ingelaljungevent.se

Logga in
| Producerat av Anderberg Media

Några kundreferenser:
Nyföretagarcentrum | Nyköpings Kommun
Ung Kraft/Slakthuset

botLogo

footerImg