topheader1

pageHdr1_Senaste

Kurs i kreativ marknadsföring

25 september 2015, 19.33
Ingela Ljung har fått äran att vara kursledare för Starta Eget utbildningen på Nyföretagarcentrum i Katrineholm, med inriktning på...

Välkommen Felicia

22 juni 2015, 14.49
Välkommen är egentligen fel ord, Felicia har arbetstränat i vår verksamhet i 2 år, så det är egentligen bara anställningen som är ny....

pageHdr3_NATETpageHdr2_mediaProduktion

Hem Media Kreativ marknadsföring
Kreativ marknadsföring Skriv ut

Kreativ marknadsföring
Marknadsföring är allt från det lilla till det stora, det är allt du gör för att sälja dina produkter och tjänster. Det är inte bara annonser, säljbrev, hemsida och visitkort, marknadsföring är även hur du agerar, hur dina leveranser ser ut eller hur ditt brevpapper känns i handen. I vårt hektiska informationsamhälle måste vi hitta nya sätt att nå ut till våra kunder för att få dem att haja till, det behövs mer kreativ marknadsföring! 

Våga sticka ut på ert sätt! 
Man behöver inte göra galna kampanjer som väcker stor och kanske negativ medial uppmärksamhet (vem minns inte hur Gudrun Schyman brände upp 100.000 kr som ett reklamjippo för Feministiskt Intiativ) 

Gör det du tycker känns skoj och som hör ihop med företagets värderingar, vi hjälper er gärna att hitta sätt att sticka ut på ert sätt! 

Nedan ser ni några av de kreativa marknadsföringssätten vi arbetar med:

Eventmarknadsföring
Vi hjälper er att synas på nya och innovativa sätt. Vi når dit de traditionella medierna inte når och vi gör det på roliga, personliga och uppseendeväckande sätt. Vi tittar på er målgrupp och hittar unika marknadsföringslösningar för just era potentiella kunder. som är unika, uppseendeväckande och kostnadseffektiva. Med oss kan du synas varsomhelst, närsomhelst och hursomhelst!

Gerillamarknadsföring 
är konsten att marknadsföra något med kreativitet och energi istället för pengar, att skapa uppmärksamhet och press genom att göra något som inte ryms någon fyrkantig box. 

Sociala medier 
är alla former av tanke- och åsiktsutbyte med hjälp av tillgänglig teknologi. Några exempel är forum, bloggar, wikis, poddsändningar, bilder och video. De sociala medierna erbjuder helt nya möjligheter att ta del av åsikter, trender och synpunkter, men framför allt kan ni aktivt delta i diskussioner som berör ert varumärke eller den idé eller nytta varumärket står för. 

Vi hjälper er med allt från att lägga upp strategier, hur man kan bearbeta bloggare, göra Youtube-videos mm.  


Copyright © Ingela Ljung Event & Media
Email: kontakta@ingelaljungevent.se
Webb: www.ingelaljungevent.se

Logga in
| Producerat av Anderberg Media

Några kundreferenser:
Nyföretagarcentrum | Nyköpings Kommun
Ung Kraft/Slakthuset

botLogo

footerImg