topheader1

pageHdr1_Senaste

Kurs i kreativ marknadsföring

25 september 2015, 19.33
Ingela Ljung har fått äran att vara kursledare för Starta Eget utbildningen på Nyföretagarcentrum i Katrineholm, med inriktning på...

Välkommen Felicia

22 juni 2015, 14.49
Välkommen är egentligen fel ord, Felicia har arbetstränat i vår verksamhet i 2 år, så det är egentligen bara anställningen som är ny....

pageHdr3_NATETpageHdr2_eventKoordination

Hem Event Eventkoordination Eventprojektledning
Projektledning Skriv ut

Projektledning
På dagen D ska varenda liten pusselbit falla på plats och vårt mål är att gäster och ni som uppdragsgivare inte ska behöva tänka en sekund på vad som sker bakom kulisserna.  

Flödet av gäster, matservering, artistframträdanden och all annan logistik ska fungera som en klocka, eventpersonalen utstrålar service och har full kontroll, artisterna briljerar och miljön ni befinner er i känns perfekt för ändamålet - och allt detta inom er budget. 
Detta är projektledarens uppgift! 

Projektledning för oss är att med hjärta och själ göra ett evenemang som lever kvar i minnet långt efter det att kvällen är över. Vårt ledord är magi! Vi vill skapa ögonblick som etsar sig fast, något som kittlar och lockar fram barnet med all dess fantasi hos gästerna.

Ett projektledaruppdrag hos Ingela Ljung Event & Media kan se ut på flera sätt – det kan vara att ansvara för en specifik del i ett projekt eller att förvalta helheten från uppdragsgivarens vision till genomförande.

Vi har 10 års erfarenhet av eventprojektledning där vi gjort allt från konserter och festivaler, till temafester, mässutställningar, utbildningsdagar och bröllop. 

Struktur, tydliga ansvarsområden och de rätta kontakterna är hemligheten som kan göra vilken galen idé som helst till ett storslaget och väl genomfört arrangemang med den rätta utdelningen. 

Bra att veta är också att vi har nära kontakt med boknings- och produktionsbolag, och kan på det sättet förmedla både lokala och nationella artister och shower.

Vi ser fram emot att få höra vad just ni har för idéer, vi är gärna med och spånar!

 


Copyright © Ingela Ljung Event & Media
Email: kontakta@ingelaljungevent.se
Webb: www.ingelaljungevent.se

Logga in
| Producerat av Anderberg Media

Några kundreferenser:
Nyföretagarcentrum | Nyköpings Kommun
Ung Kraft/Slakthuset

botLogo

footerImg