topheader1

pageHdr1_Senaste

Kurs i kreativ marknadsföring

25 september 2015, 19.33
Ingela Ljung har fått äran att vara kursledare för Starta Eget utbildningen på Nyföretagarcentrum i Katrineholm, med inriktning på...

Välkommen Felicia

22 juni 2015, 14.49
Välkommen är egentligen fel ord, Felicia har arbetstränat i vår verksamhet i 2 år, så det är egentligen bara anställningen som är ny....

pageHdr3_NATETpageHdr2_eventKoordination

Hem Event Eventkoordination Coaching
Coaching Skriv ut

Coachning 
Att själv planera ett evenemang kan vara riktigt kul, särskilt om det är något du själv tycker om! Men ibland kan stressen över att inte känna att man har koll på läget ta bort det roliga. Då kan det vara skönt att ha någon att bolla med, någon som coachar och ser till att ni är på rätt väg. 

Att anlita en coach betyder att ni har någon med er hela vägen, kontunerliga möten och uppföljningar. Det betyder också att ni har någon som peppar och inspirerar, men som också ser till att ni har fötterna på jorden och att erat projekt inte blir för stort och tungrott för er. 

Coachning kan se ut på många olka sätt, för enskilda personer eller hela grupper, för privatpersoner eller organisationer. Just nu coachar vi tex en grupp ungdomar som vill lära sig att bli eventarrangörer och själva driva projekt. 

 


Copyright © Ingela Ljung Event & Media
Email: kontakta@ingelaljungevent.se
Webb: www.ingelaljungevent.se

Logga in
| Producerat av Anderberg Media

Några kundreferenser:
Nyföretagarcentrum | Nyköpings Kommun
Ung Kraft/Slakthuset

botLogo

footerImg